- Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Emre Koç'un annesi vefat etmiştir.
- Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (Konuk evi) personeli İhsan Dalyan'ın babası vefat etmiştir.
- Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreteri Mustafa Tekin’in annesi vefat etmiştir.
- Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dila Baran Tekin’in annesi vefat etmiştir.
- Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat GÖLPINAR'ın bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.
- Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Onur Balcan'ın bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.
- Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Tuna Aydoğmuş'un bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.
- Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Kadriye Gül Yücel ve Arş. Gör. Muhammet Hasan Yücel'in bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir.
- Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Mete Dibo'nun bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.






Türk mutfağının asırlık tarifleri, Sağlık Bilimleri Fakültesinde düzenlenen etkinlikte konuşuldu.
Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Beslenme ve Diyetetik Kulübü işbirliğinde “Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı” konulu konferans gerçekleştirildi.
Konferansa konuşmacı olarak Çorum Belediyesi Kadın Kültür Merkezi usta öğreticisi Şef Aylin Memik katıldı.
Konuşmasında Türk mutfağının zengin tarihine ve köklü geleneğine vurgu yapan Şef Aylin Memik, “Türk Mutfağı, Orta Asya'dan Anadolu'ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada, Türklerin göçebe yaşam tarzından yerleşik hayata geçiş sürecini yansıtan zengin bir tarihe sahiptir.” dedi.
Türk mutfağının temel taşlarını oluşturan lezzetleri başlıklar halinde anlatan Şef Memik, çorbalar, ana yemekler, hamur işleri, tatlılar, kışa hazırlık, sakatat yemekleri, içecekler ve ekmekler gibi konularda bilgiler vererek, bu lezzetlerin tariflerini ve hazırlanışlarını aktardı.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa, akademisyenler, Beslenme ve Diyetetik Kulübü üyeleri ile öğrenciler katıldı.