- Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Emre Koç'un annesi vefat etmiştir.
- Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (Konuk evi) personeli İhsan Dalyan'ın babası vefat etmiştir.
- Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreteri Mustafa Tekin’in annesi vefat etmiştir.
- Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dila Baran Tekin’in annesi vefat etmiştir.
- Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat GÖLPINAR'ın bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.
- Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Onur Balcan'ın bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.
- Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Tuna Aydoğmuş'un bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.
- Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Kadriye Gül Yücel ve Arş. Gör. Muhammet Hasan Yücel'in bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir.
- Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Mete Dibo'nun bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından teknoloji ekosisteminin birikimlerini öğrencilerle buluşturmak adına düzenlenen Sektör Kampüste Programı, başladı.
Ülkemizden toplam 20 üniversitenin seçildiği programda, Makine ve İmalat Teknolojileri alanında ihtisaslaşan Hitit Üniversitesi, 2000 yılından sonra kurulan tek üniversite olarak yer aldı.
Hitit Üniversitesi, aralarında İstanbul Teknik, Ankara, Orta Doğu Teknik, Dokuz Eylül Üniversitesi gibi köklü üniversitelerle birlikte seçilerek, programının en genç üniversitesi olarak dikkatleri üzerine çekti. Hitit Üniversitesinin programdaki sektör paydaşları ise Cezeri ve TÜBİTAK (UME-BİLGEM) olarak belirlendi.
Programda sektörün önde gelen firmaları ve üniversiteler eşleştirildi. Program ile üniversitelerde sanayi profesyonelleri ve firmalar tarafından verilmek üzere uygulama temelli yeni yetkinlikleri destekleyen dersler açılarak uygulanmaya başladı.
Milli Teknoloji Akademisi çatısı altında bulunan Sektör Kampüste Programı, Milli Teknoloji Hamlesi hedefleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesini ve geliştirilmesini amaçlıyor.
Rektör Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, üniversite sanayi iş birliğiyle, eğitim ve çalışma yaşamını bütünleştirerek öğrencilerimizi iş hayatında bir adım öne çıkaracak uygulamaları hayata geçirdiklerini belirtti.
Bu kapsamda Mühendislik Fakültemizde Uygulamalı Mühendislik Eğitimi Stajı’nın var olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Öztürk, Sektör Kampüste Programının da üniversitemizde Bilgisayar, Makine Elektrik-Elektronik ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde sektör paydaşları Cezeri ve TÜBİTAK (UME-BİLGEM) ile başladığını söyledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından planlanan Sektör Kampüste Programında en genç üniversite olarak yer almanın büyük memnuniyet verici olduğunu kaydeden Prof. Dr. Öztürk, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sektör tecrübesinin aktarılacağı eğitimleri alacak öğrencilerimize de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.